Daken

Onder onze solar-PV ontwikkel activiteiten vallen ook verschillende soorten daken: onder andere daken van agrarische panden of loodsen, paardrijscholen en logistieke hallen. Voor asbesthoudende daken hebben wij een specifieke oplossing ontwikkeld waarbij het asbest gesaneerd wordt, een nieuw dak, zonne-installatie en warmtepomp wordt geplaatst. Dit alles zonder dat de pandeigenaar daar een eigen investering voor hoeft te doen.

In het gehele process besteden wij aandacht aan het bestaande dak en de bouwwerkzaamheden.

Dakoplossingen

Agrarische gebouwen

NaGa Solar - dakoplossingen

Bebouwing die normaliter gebruikt word voor agrarische doeleinden, biedt een groot potentieel voor het ontwikkelen van zonne-installaties in het gehele land. Deze daken zijn over het algemeen van voldoende formaat en juist gelegen voor het opwekken van duurzame energie. Dit maakt dat zulke bebouwing zeer geschikt is voor het realiseren van solar-PV systemen.

Logistieke hallen

Logistieke panden en hallen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van dakoplossingen binnen de zonne-energie sector. Deze daken zijn vaak plat, vrij van objecten en van voldoende oppervlakte en daarom zeer geschrikt voor het dragen van grote installaties.

Asbestsanering

asbestsanering zonnepanelen

Nog steeds zijn er veel gebouwen met asbesthoudende daken. Met de overheidsdoelstellingen en eisen binnen de sanering van asbest, wordt van pandeigenaren een hoge investering gevraagd deze doelen te bereiken. Om ervoor te zorgen dat asbestsanering niet alleen gerealiseerd kan worden maar ook gecombineerd wordt met het verkleinen van de ecologische voetafdruk van deze panden, biedt NaGa Solar een complete oplossing voor asbest daken. We verzorgen de asbest sanering, plaatsen een nieuw dak inclusief solar-PV systeem en warmtepomp én verzorgen ook de investering.

Het NaGa proces

We leren elkaar kennen

Ten eerste maken we graag kennis, op deze manier ontdekken we wat uw wensen, overtuigingen en meningen zijn. Samen ontdekken we de mogelijkheden voor uw locatie en bekijken de gevoelige punten specifiek voor de locatie en uw behoeften.

Wij ontwikkelen

Na het vaststellen van de overeenkomst, starten wij met het ontwikkelproces. Alles wordt verzorgd: bouwvergunningen, subsidies, financiering, ontwerp, contracten en juridische zaken. De uitkomst hiervan is een klaar-voor-bouw solar-PV project.

U geniet van de zon

Wij coördineren de uiteindelijke bouw van het project, inclusief ingenieurswerk, inkoop en management van de bouw. Alsmede het coördineren en contracteren van lange termijn beheer en onderhoud. Mocht het nodig zijn, kan NaGa Solar investeren in het project – of de juiste investeerder voor u vinden.

Laten we aan de slag gaan!

Director

Henny Pelsers

CEO

Project management

Ir. Rico Berix

Project manager

Neem contact met ons op

Of bel ons op:
+31 (0)43 311 1943
Adres:
Marathonweg 1, 6225 XV Maastricht (NL)