NaGa Solar drukt stempel op voorkant shirt en dak stadion met eerste zonnepaneel

Onze samenwerking met MVV zetten wij voort dit seizoen. Na de verstevigingen aan de tribunes van het stadion zijn de eerste daken nu klaar voor het plaatsen van de nieuwe zonne-installatie. Daarnaast straalt NaGa Solar dit seizoen ook op de voorkant van de wedstrijd shirts van MVV

Het eerste paneel voor de zonne-installatie is klaar om geplaatst te worden zoals te zien is op de foto van oa. MVV directeur Paul Penders en CEO van NaGa Solar Henny Pelsers.

Verder zal bij de aankomende thuiswedstrijd tegen Jong Ajax het nieuwe wedstrijdshirt geïntroduceerd worden waarop NaGa Solar nu niet enkel op de achterkant, maar ook op de voorkant te zien is. Deze shirtsponsoring is een uitbreiding van onze samenwerking. 

“We zijn heel enthousiast over wat wij in het partnerschap met MVV kunnen realiseren. Het verduurzamen van het stadion is van belang voor allen. Voor ons als sponsor om samen te werken met de club. Daarnaast brengt het ook extra steun aan MVV met een nieuwe inkomstenbron. Ze zijn nu niet alleen een duurzamere club maar hebben er ook een nieuwe bewoner bij. Als huurder van het dak mogen wij MVV’s thuisbasis nu ook een beetje ons thuis noemen”