NaGa Solar

wie wij zijn

over ons

NaGa Solar is als familiebedrijf een wereldwijde ontwikkelaar van innovatieve zonneprojecten and andere grootschalige oplossingen in zonne-energie. Wij ontwikkelen uw zonnepark van begin tot eind. In elke situatie gaan wij op zoek naar de beste PV oplossing. De oplossingen die NaGa Solar ontwikkeld zijn grond-gebonden projecten, daken en speciale oplossingen. In elk van deze gevallen werken wij aan een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat de ervaring zo comfortabel gepersonaliseerd mogelijk is.

Onze expertise in duurzame energie komt uit jaren aan ervaring in de markt. Waar onze opgeleverde internationale projecten voor ons als referenties garant staan.

NaGa Solar onderscheid zich door uitdrukkelijk aandacht te besteden aan de vormgeving van de om het zonnepark gelegen gronden én het creëren van innovatieve oplossingen waar dubbel grond gebruik word toegepast. Denk hierbij aan een groenlandschap waarbij het opwekken van duurzame zonne-energie wordt gecombineerd met grazende schapen.

Naast het ontwikkelen van projecten, investeert NaGa Solar ook in zonneparken. Zo steunen en streven wij samen naar een groenere toekomst.

661

MW in de pijpleiding

7

landen

51,000

ton CO2 reductie per jaar

100M

kWh elektriciteit opgewekt per jaar

Onze Visie

In de dertiger jaren zei Thomas Edison ooit: “Ik zou mijn geld in de zon en zonne-energie steken. Wat een bron van energie! Ik hoop dat we niet wachten tot het moment dat olie en kool op zijn, voordat we dit gaan tackelen.”

En hier zijn we dan. Na bijna 90 jaar, zijn we nog steeds de fossiele brandstoffen van deze aarde aan het uitputten. Waarmee we ook nog onze eigen levens en die van onze toekomstige generaties in ernstig gevaar brengen.

Dit is de exacte rede die ons, NaGa Solar, drijft in ons dagelijkse werk. Wij willen het momentum van zonne-PV installaties uit haar negatieve trend halen. Wij willen leven creëren geheel voorzien van duurzame zonne-energie.

Trotse sponsor van:

Ontmoet het NaGa team

Project Management

Ir. Rico

Berix

Project Manager

Business Development

Ivanka

Meuleman

Business Developer

Marketing & PR

Gabriëlle

Pelsers

Marketing & PR Manager

Marketing & PR

Quincy

Aitatus

Marketing & PR Manager

Business Development

Aravinda

Perera

Business Developer

Advisory

Ir. Ruud

Derks

Advisory board

Advisory

Gerd

Leers

Advisory board