Partners

NaGa Solar en haar partners ondersteunen uw project op een unieke wijze, met behulp van hun expertise in de sector. Met succes en bewezen resultaat. Of u nu een makelaar bent voor agrarisch land, investeerder of landeigenaar.

Met behulp van onze bekwaamheid en netwerk van partners, kunnen we altijd een gepaste oplossing realiseren die in lijn is met uw vereisten. Op die manier bieden we de beste professionele en internationale ervaring en kwaliteit die momenteel beschikbaar is op de markt.

Onze belangrijkste partners

De volgende partners helpen ons met het ontwikkelen van bijzondere projecten en voorzien ons van de juiste middelen deze succesvol te realiseren. Op deze manier delen wij gelijke doelstellingen en waardes in het streven naar een betere leefomgeving en een schonere toekomst voor onze opvolgende generaties.

Centroplan NL
SPIE NL
Chemelot NL
DSM NL
Staal Makelaar NL
Ekwadraat NL
Tata NL
Beekse Energie Coöperatie NL

Energy companies

Vandebron NL

Associations

LWV NL
Holland Solar NL

Sponsorships

MVV NL
Dutch Solar Boat NL

Landschappelijke inpassingen

Deze partners helpen ons bij het visualiseren van onze zonne-oplossingen. Dit is voor onze grondgebonden projecten bijzonder van belang, aangezien deze zich dicht bij woonwijken of drukbezochte gebieden kunnen bevinden. Door een visueel beeld van deze locaties voor te bereiden kunnen we omwonende en andere belanghebbende laten zien hoe de omgeving er uit zal gaan zien als het zonnepark gerealiseerd is.

Daarnaast bied het een goede basis voor het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente of overheid.

ROM3D NL
B4o NL
Re-creatio NL