Partners

NaGa Solar en haar partners ondersteunen uw project op een unieke wijze, met behulp van hun expertise in de sector. Met succes en bewezen resultaat. Of u nu een makelaar bent voor agrarisch land, investeerder of landeigenaar.

Met behulp van onze bekwaamheid en netwerk van partners, kunnen we altijd een gepaste oplossing realiseren die in lijn is met uw vereisten. Op die manier bieden we de beste professionele en internationale ervaring en kwaliteit die momenteel beschikbaar is op de markt.

Onze belangrijkste partners

De volgende partners helpen ons met het ontwikkelen van bijzondere projecten en voorzien ons van de juiste middelen deze succesvol te realiseren. Op deze manier delen wij gelijke doelstellingen en waardes in het streven naar een betere leefomgeving en een schonere toekomst voor onze opvolgende generaties.

Energy companies

Associations

Sponsorships

Landschappelijke inpassingen

Logo of landscaping partner of NaGa Solar
Logo of landscaping partner of NaGa Solar
Logo of landscaping partner of NaGa Solar

Deze partners helpen ons bij het visualiseren van onze zonne-oplossingen. Dit is voor onze grondgebonden projecten bijzonder van belang, aangezien deze zich dicht bij woonwijken of drukbezochte gebieden kunnen bevinden. Door een visueel beeld van deze locaties voor te bereiden kunnen we omwonende en andere belanghebbende laten zien hoe de omgeving er uit zal gaan zien als het zonnepark gerealiseerd is.

Daarnaast bied het een goede basis voor het aanvragen van een bouwvergunning bij de gemeente of overheid.

Het in 2007 opgerichte Duitse EPC bedrijf, met een Nederlandse locatie in Maastricht, is een go-to partner van NaGa solar als het om de bouw en exploitatie van onze zonneparken gaat. Centroplan is gespecialiseerd in dak en grondgebonden solar projecten en heeft ervaring in verschillende landen binnen en buiten Europa. Een van de projecten die Centroplan voor ons heeft gebouwd is het grondproject op een voormalig afval deponie in Sittard-Geleen.

Met SPIE werken we hand in hand samen aan verschillende locaties waarvoor wij een flexibele toepassing nodig hebben bij het aansluiten van onze zonneparken op het energienet.

Even van de uitdagingen die SPIE voor ons afhandelt, is ervoor zorgen dat de energie die opgewekt wordt door onze solar parken vloeiend wordt aangevoerd naar het energienetwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de best beschikbare technieken, aangezien net-beschikbaarheid een steeds groter probleem is geworden in Nederland.

SPIE heeft alles wat wij nodig hebben wat betreft ervaring, expertise en de mogelijkheid om ons te voorzien met toepasselijke oplossingen. Zodat geen enkele moeilijkheid die we tegen komen de oplevering van ons project vertraagt.

Hier onder ziet u de video die door SPIE gemaakt is voor hun annual report bij ons kantoor in Maastricht.

Chemelot is de grootste chemische bedrijfslocatie gevestigd in Zuid-Limburg. Verschillende gerenoveerde bedrijven hebben hier een vaste locatie, waarmee Chemelot dus een grote bijdrage levert aan de lokale werkgelegenheid, kennis en innovatie. Voor het project zonneweide Louisegroeve hebben we samengewerkt met Chemelot en Chemelot-bewoner DSM. Hier hebben beide bedrijven een stuk grond vrijgegeven welke voorheen als deponie diende, om hier een duurzaam zonnepark op te bouwen.

DSM, ook wel bekend als de voormalig Nederlanse Mijnen, is nu getransformeerd naar een wereldwijd chemisch bedrijf met locaties over de gehele wereld. NaGa Solar werkt samen met de divisie DSM Advanced Solar, aan projecten zoals zonneweide Louisegroeve. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat DAS haar nieuwe innovatieve producten (backsheet en coating) toe kan passen op de modules die geleverd worden door Tata Power Solar. Louisegroeve dient als test locatie, waarbij oa de duurzaamheid en levensduur van de backsheet en de efficiëntie van de coating gemeten wordt.

Staal Makelaars is een lang gevestigd makelaarskantoor waarmee NaGa Solar nauw samenwerkt met verschillende projecten in zuidwest Nederland. Samen wordt er in de markt gezocht naar bruikbare locaties om duurzame energie projecten op te bouwen, terwijl er altijd gedacht wordt aan de wensen van de landeigenaar. We combineren deze wensen met de verwachtingen van de lokale bevolking, gemeenten, energiecoöperaties en andere relevante partijen.

Ekwadraat is een adviesbureau voor lokale duurzame energie projecten. In deze samenwerking is Ekwadraat onze partner voor projecten in noordelijk Nederland. Ze assisteren NaGa Solar in project voorbereidingen, vergunningen en subsidies.

Tata is een groot wereldwijd concern welke zich in verschillende markten thuis vindt, met hun hoofdkantoor gevestigd in India. De specifieke afdeling Tata Power Solar is een van de module leveranciers van NaGa Solar.
Daarnaast, werkt Tata Power Solar ook samen met andere lokale partijen zoals DSM Advanced Solar. Met een leverancier welke Nederlandse innovaties en materialen gebruikt in hun producten, hebben wij de mogelijkheid verschillende onderdelen van het logistieke proces te beïnvloeden. Om daarmee unieke en innovatieve zonne-installaties te realiseren die ook hun weg terug vinden naar de lokale gemeenschap en economie.

Dit is een lokale energiecoöperatie, opgezet om de lokale bevolking de mogelijkheid te bieden mee te investeren in zonne-installaties geplaatst op locaties binnen hun omgeving. Als resultaat zullen zij daarvoor een vrijstelling ontvangen van de energiebelasting. Het is een voorbeeld van NaGa’s samenwerking met burgers en het delen van opbrengsten in lokale projecten.

NaGa Solar’s CEO, Henny Pelsers is voorzitter van deze coöperatie welke ook gevestigd is in zijn eigen gemeente. Zijn bijdragen samen met die van secretaris Jan Bijen en penningmeester Sjaak de Zeeuw, vormt een front van ervaring in de energiesector en uitgebreid netwerk binnen overheidsorganisaties.

Logo of landscaping partner of NaGa Solar

Vandebron werkt naar een 100% duurzaam energienet. Dit doen ze door enkel groene energie te leveren die lokaal opgewekt wordt. Hiermee verzekeren zij hun klanten van échte groene energie, en dat hun geld gebruikt wordt voor het ontwikkelen van soortgelijke duurzame projecten. Dit is een van de energiebedrijven die de stroom van onze zonneparken afneemt en ervoor zorgt dat deze groene energie terecht komt bij de eindconsument. Zonneweide Louisegroeve is één van de zonneparken waar Vandebron energie van afneemt.

EBL is een lokaal energiebedrijf gevestigd in Limburg, welke het opwekken van lokale duurzame energie promoot. Ze zijn gelokaliseerd in Limburg en leveren enkel stroom aan Limburgse huishoudens, waarmee ze streven naar een duurzamere energiemarkt in de provincie. Ze participeren in lokale groene energie projecten, en maken het mogelijk voor hun klanten om mee te delen in deze initiatieven.

LWV staat voor de Limburgse Werkgevers Vereniging. NaGa Solar is een echt Limburgs bedrijf waardoor wij perfect passen bij deze vereniging vanwege onze visie en lokale participatie. Dit collectief van lokale bedrijven stimuleert expertise op het gebied van infrastructuur, werkgelegenheid, educatie en innovatie. Wat ze doen door organisaties en professionals in Limburg met elkaar te verbinden.

LWV representeert en creëert een stem voor bedrijven binnen regio Limburg, met als doel het aanspreken van de gemeente, overheid en nationale politiek.

Onze visie in samenhang met de visie van LWV. Wij ondersteunen lokale projecten, organisaties en professionals. Gedemonstreerd door ons continu groeiend portfolio van lokale projecten, waarbij wij ook lokale professionals betrekken.

Holland Solar, is opgericht in 1983, en is de branchevereniging van de Nederlandse solar sector. Het streeft voor zonne-energie om de belangrijkste energiebron van Nederland te worden. De leden van deze vereniging zijn bedrijven die ondernemen in de zonne-energie markt.

Holland Solar inspireert, informeert, verbindt en professionaliseert de Nederlandse solar sector. Daarnaast beïnvloedt het relevante besluitvorming, rechtsvorming, regelgeving en subsidies binnen Nederland.

Haar activiteiten zijn: het vertegenwoordigen van haar leden, het verstrekken van informatie en promoten van zonne-energie, en het verhogen van de kwaliteit en veiligheid van de sector.

Al deze punten zijn redenen dat NaGa Solar een trots lid is van Holland Solar met het verbeteren en vergroten van de sector in het vooruitzicht.

MVV is een lokale professionele voetbalclub die speelt in de Jupiler League. De oudste professionele club in de omgeving, opgezet in 1902.

Naast onze jaarlijkse contributie aan MVV als zakelijke sponsor, dit jaar shirt sponsor, is NaGa Solar ook trotse partner in het verduurzamen het MVV Stadion de Geusselt in Maastricht. Vanaf eind zomer 2019 zal op de daken van de tribunes een zonne-installatie geplaatst worden die bij zal dragen aan het verduurzamen van de lokale energiebehoefte.

Dutch Solar Boat is een stichting opgezet door een aantal gedreven, inmiddels ex-studenten, welke een boot hebben ontwikkeld die geheel functioneert op zonne-energie. Ontworpen met eigen gemaakte zonnecellen, accu en een efficient ontworpen romp, kan de solar boat een maximum snelheid bereiken van 35 km/h. Deze boot wordt gebruikt in verschillende races zoals Solar Sport One. Dit jaar is het tweede jaar dat wij dit project sponsoren.