Samenwerkingen

NaGa Solar en haar partners ondersteunen uw project op een unieke wijze, met behulp van hun expertise in de sector. Met succes en bevestigd resultaat. Of nu een makelaar bent voor agrarisch land, investeerder of landeigenaar.

Met behulp van onze bekwaamheid en netwerk van partners, kunnen we altijd een gepaste oplossing realiseren die in lijn is met uw vereisten. Op die manier bieden we de beste professionele en internationale ervaring en kwaliteit die momenteel beschikbaar is op de markt

Onze belangrijkste partners

De volgende partners helpen ons met het ontwikkelen van bijzondere projecten en voorzien ons van de juiste middelen deze succesvol te realiseren. Op deze manier delen wij gelijke doelstellingen en waardes in het streven naar een betere leefomgeving en een schonere toekomst voor onze opvolgende generaties.

Energy companies

Associations

Sponsorships

Landscape designs

Logo of landscaping partner of NaGa Solar
Logo of landscaping partner of NaGa Solar
Logo of landscaping partner of NaGa Solar

These partners enable us to visualise the solar solutions we create. Especially for ground solar solutions that are placed close to residential areas. Such visualisations make it possible for us to show residents what the surroundings will look like once the solar panels have been placed.

Additionally, it creates a more solid base to get building permits approved by the municipality or government.