Speciale oplossingen

Naast onze activiteiten in grond-gebonden en dak projecten, besteden e specifiek aandacht aan innovaties in solar-PV toepassingen – onze specials oplossingen. Ons doel is ruimte zo efficient mogelijk te gebruiken, bijvoorbeeld door parkeerdekken te voorzien van zonnepanelen of het ontwikkelen van drijvende zonneparken. Onze nieuwste speciale toepassing is solar-PV voor kassen – een applicatie die met name in Nederland potentie heeft.

NaGa's Specials

Parkeerdekken

Parking

Een perfect voorbeeld van efficient dubbel-grond gebruik is de ontwikkeling van solar-PV parkeer dekken. Het is simpelweg een speciale overkapping op parkeerplaatsen. Deze houdt niet alleen u en uw auto droog en beschermt deze van de zon, maar wekt daarmee ook duurzame energie op.

Drijvende solar

Floating 2

Met een wateroppervlak zoals in Nederland, is het logisch om innovaties te ontwikkelen die efficient gebruik maken van deze ongebruikte ruimte en duurzame energie opwekken. Door gebruik te maken van speciale drijf technieken, is het mogelijk verloren ruimte te gebruiken en de opwekking van duurzame energie te stimuleren.

kassen

greenhouse 1

Nederland telt zo’n 10.000 hectare aan kassen – een enorm potentieel voor solar-PV oplossingen. Naast het oppervalk wat zij in beslag nemen, consumeren ze ook een significante hoeveelheid elektrische energie. Een compleet nieuwe solar-PV technologie is in de maak, waarbij de zonnecellen in het glas voor kassen kan worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om de ruimte die ze in beslag nemen een tweede functie te geven en daarmee de ecologische voetafdruk die ze hebben te verkleinen.

Het NaGa proces

We leren elkaar kennen

Ten eerste maken we graag kennis, op deze manier ontdekken we wat uw wensen, overtuigingen en meningen zijn. Samen ontdekken we de mogelijkheden voor uw locatie en bekijken de gevoelige punten specifiek voor de locatie en uw behoeften.

Wij ontwikkelen

Na het vaststellen van de overeenkomst, starten wij met het ontwikkelproces. Alles wordt verzorgd: bouwvergunningen, subsidies, financiering, ontwerp, contracten en juridische zaken. De uitkomst hiervan is een klaar-voor-bouw solar-PV project.

U geniet van de zon

Wij coördineren de uiteindelijke bouw van het project, inclusief ingenieurswerk, inkoop en management van de bouw. Alsmede het coördineren en contracteren van langetermijn operatie en onderhoud. Mocht het nodig zijn, kan NaGa Solar investeren in het project – of de juiste investeerder voor u vinden.

Onze projecten spreken voor zich

Stein

Nederland

169 kWp – Dakproject

Sittard-Geleen (Chemelot Site)

Nederland

3.4 MWp – Afgesloten deponie

ground_solutions

Kievitsveld

Epe

Nederland

Capacity – Drijvend

Laten we aan de slag gaan!

Business development

Henny Pelsers

CEO

Project management

Ir. Rico Berix

Project manager

Neem contact met ons op

Of bel ons op:
+31 (0)43 311 1943
Adres:
Marathonweg 1, 6225 XV Maastricht (NL)