Over ons

Een echt Limburgs familiebedrijf

Over Ons

NaGa Solar is als familiebedrijf een wereldwijde ontwikkelaar van innovatieve zonneprojecten en andere grootschalige oplossingen in zonne-energie. Wij ontwikkelen uw zonnepark van begin tot eind. In elke situatie gaan wij op zoek naar de beste PV oplossing. 

De oplossingen die NaGa Solar ontwikkelt zijn grondgebonden projecten, daken en speciale oplossingen. In elk van deze gevallen werken wij aan een nauwe samenwerking om ervoor te zorgen dat de ervaring zo comfortabel en gepersonaliseerd mogelijk is.

Onze expertise in duurzame energie komt uit jaren aan ervaring in de markt. Waar onze opgeleverde internationale projecten voor ons als referenties garant staan.

NaGa Solar onderscheidt zich door uitdrukkelijk aandacht te besteden aan de vormgeving van het zonneparken de gronden daarvan én het creëren van innovatieve oplossingen waar dubbel grondgebruik word toegepast. Denk hierbij aan een groen landschap waarbij het opwekken van duurzame zonne-energie wordt gecombineerd met grazende schapen.

Naast het ontwikkelen van projecten, investeert NaGa Solar ook in zonneparken. Zo steunen en streven wij samen naar een groenere toekomst!

In februari 2021 kondigden we de oprichting aan van AMPYR Solar Europe door de fusie van NaGa Solar met de bestaande Ampyr Energy UK solar joint venture tussen AGP Group en Hartree Partners. Voor meer informatie hierover ga naar de ASE pagina.

 

3.1 GW

in ontwikkeling

9

landen

102,000

ton CO2 reductie per jaar

110 MWp

aan gerealiseerde projecten

Onze Visie

In de dertiger jaren zei Thomas Edison ooit: “Ik zou mijn geld in de zon en zonne-energie steken. Wat een bron van energie! Ik hoop dat we niet wachten tot het moment dat olie en kool op zijn, voordat we dit gaan tackelen.”

En hier zijn we dan. Na bijna 90 jaar, zijn we nog steeds de fossiele brandstoffen van deze aarde aan het uitputten. Waarmee we ook nog onze eigen levens en die van onze toekomstige generaties in ernstig gevaar brengen.

Ontmoet het NaGa Team

Nederland

Advisering

Conny

Vluggen

Consultant

Project Management

Ir. Rico

Berix

Project Manager

Project Management

Sven

van Gool

Project Manager

Project Management

Paul

Penders

Project Manager

Marketing & PR

Gabriëlle

Pelsers

Marketing & PR Manager

Marketing & PR

Quincy

Aitatus

Marketing & PR Manager

Juridisch

Theo

Uffing

Juridisch Adviseur

Advisering

Ir. Ruud

Derks

Consultant

Adviesraad

Gerd

Leers

Adviseur

Duitsland


Director

Aravinda

Perera

Director Germany


Project Management

Sebastian

Falk

Senior Developer


Project Management

Thomas

Ebbinghaus

Senior Developer


Project Management

Lalita

jaenicke

Project Development Analyst


Project Management

Juan

Atxa Untiedt

Project Development Analyst


Project Management

Janine

Hermann

Project Assistant Deutschland