Speciale oplossingen

Naast onze activiteiten in grondgebonden en dakprojecten, besteden we specifiek aandacht aan innovaties in solar-PV toepassingen – onze speciale oplossingen. Ons doel is ruimte zo efficient mogelijk te gebruiken, bijvoorbeeld door parkeerdekken te voorzien van zonnepanelen of het ontwikkelen van drijvende zonneparken. Onze nieuwste speciale toepassing is solar-PV voor kassen – een oplossing die met name in Nederland potentie heeft.

NaGa's Specials

Parkeerdekken

Photovoltaics, the future of renewable energy from the sun

Een perfect voorbeeld van efficiënt dubbel grondgebruik is de ontwikkeling van solar-PV parkeerdekken. Het is simpelweg een speciale overkapping op parkeerplaatsen. Deze houdt niet alleen u en uw auto droog en beschermt deze van de zon, maar wekt daarmee ook duurzame energie op.

Drijvende Solar

Aerial view of Floating solar panels or solar cell Platform system on the lake

Met een wateroppervlak zoals in Nederland, is het logisch om innovaties te ontwikkelen die efficiënt gebruik maken van deze ongebruikte ruimte en duurzame energie opwekken. Door gebruik te maken van speciale drijftechnieken, is het mogelijk verloren ruimte te gebruiken en de opwek van duurzame energie te stimuleren.

Kassen

Photovoltaic solar panels installed on a greenhouse in the Netherlands.

Nederland telt zo’n 10.000 hectare aan kassen – een enorm potentieel voor solar-PV oplossingen. Naast het oppervlak dat deze in beslag nemen, consumeren ze ook een significante hoeveelheid elektrische energie. Een compleet nieuwe solar-PV technologie is in de maak, waarbij de zonnecellen in het glas voor kassen kan worden geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om de ruimte die ze in beslag nemen een tweede functie te geven en daarmee de ecologische voetafdruk die ze hebben te verkleinen.

Het NaGa proces

We leren elkaar kennen

Ten eerste maken we graag kennis, op deze manier ontdekken we wat uw wensen, overtuigingen en meningen zijn. Samen ontdekken we de mogelijkheden voor uw locatie en bekijken de gevoelige punten specifiek voor de locatie en uw behoeften.

Wij ontwikkelen

Na het vaststellen van de overeenkomst, starten wij met het ontwikkelproces. Alles wordt verzorgd: bouwvergunningen, subsidies, financiering, ontwerp, contracten en juridische zaken. De uitkomst hiervan is een klaar-voor-bouw solar-PV project.

U geniet van de zon

Wij coördineren de uiteindelijke bouw van het project, inclusief ingenieurswerk, inkoop en management van de bouw. Alsmede het coördineren en contracteren van lange termijn beheer en onderhoud. Mocht het nodig zijn, kan NaGa Solar investeren in het project – of de juiste investeerder voor u vinden.

Laten we aan de slag gaan

Alexander Koeman

Managing Director

Neem contact met ons op

Of bel ons op:

+31 (0)43 311 1943
Adres:
Marathonweg 1, 6225 XV Maastricht (NL)